Header Ads

Header ADS

Απόλλων Σμύρνης – Γλυφάδα 3-0

Στον πρώτο φιλικό αγώνα στη Ριζούπολη μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο Απόλλωνας επικράτησε με 3-0 της Γλυφάδας. Δύο γκολ σημείωσε ο Γιάννης Κατσίκης και ένα ο Κώστας Διαμαντίδης. Ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 5’ και ανήκε στους φιλοξενούμενους. Ο Γιώργος Τσιρογιάννης εκτέλεσε φάουλ, ο Σίμος Μένιος δεν κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα και αφού χτύπησε στο αριστερό δοκάρι επέστρεψε στην αγκαλιά του. Μετά από ένα συρτό σουτ του Δημήτρη Διαμάντη στο 7’ που πέρασε άουτ, ο Απόλλωνας Σμύρνης άνοιξε το σκορ στο 9’. Ο Γιάννης Κατσίκης γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά και αυτή βρήκε στο χέρι του Θανάση Παπαρούνα. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι και ο Κατσίκης νίκησε τον Γιάννη Χώνο, γράφοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε και πάλι από τον Κατσίκη στο 34’, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» διατήρησε την πρωτοβουλία και έκανε το 3-0 στο 56’, με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Κώστα Διαμαντίδη. Λίγο άουτ πέρασε η μπάλα στο 76’ μετά από σουτ του Αλέξανδρου Καραχάλιου, ενώ το πλασέ του Χρήστου Τομαρά στο 82’ έδιωξε σε κόρνερ ο Μένκα. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν το πλασέ του Μιχάλη Κορώνη, που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Γλυφάδας.

Ο Απόλλων Σμύρνης παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Μένιο, Κρουσταλέλη, Δημογιάννη, Δεληζήση, Ιασωνίδη, Τσεμπερίδη, Ντουτσαρίδη, Διαμάντη, Κατσίκη, Διαμαντίδη και Μανιά.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Κοτταράς, Αντωνόπουλος, Χατζηζήσης, Τσιλιγκίρης, Καραμαλίκης, Χιντζίδης, Καμαρά, Αθανασίου, Τομαράς, Καραχάλιος, Κύργιας, Κωνσταντίνου, Παπαδιώτης, Κορώνης, Βαλαώρας.

Η Γλυφάδα άρχισε τον αγώνα με τους Χώνο, Τσιρογιάννη, Λιμνίο, Ζαχαράτο, Καζαντζή, Καϊμακαμούδη, Κολοτούρο, Σκάρο, Κόκκαλη, Παπαρούνα και Στεργίδη.

Στα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό αγώνα απέναντι στη Γλυφάδα, αναφέρθηκε ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης, αιτιολογώντας παράλληλα και τη χρησιμοποίηση όλων των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών.

«Έπρεπε να παίξουν όλα τα παιδιά γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι στη Ριζούπολη, ώστε να τους δει ο κόσμος. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα, κάναμε όμως και ορισμένα λάθη. Είμαστε ακριβώς στο επίπεδο που περιμέναμε τη δεδομένη χρονική στιγμή και πλέον θα δουλέψουμε περισσότερο στους αυτοματισμούς. Δεν μπορούν να βγουν ακόμη ιδιαίτερα συμπεράσματα, το σημαντικό είναι ότι περνάνε στο γήπεδο κάποια πράγματα από αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Ο στόχος μας είναι να αυξάνονται συνεχώς.»

Φιλικό με Αχαρναϊκό

Τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αχαρναϊκό την Πέμπτη (6/9), ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Η φιλική αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5:30 μ.μ., στο γήπεδο του Αχαρναϊκού, στο Μενίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.