Header Ads

Header ADS

ΟΦΗ: Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες

Πρεμιέρα είχαμε για τις ακαδημίες του ΟΦΗ με τα αγωνιστικά τμήματα να ξεκινούν προπονήσεις στα γήπεδα του ΒΑΚ με φυσικό χόρτο και τα υπόλοιπα τμήματα μικρότερης ηλικίας (2000-2006) να προπονούνται στα γήπεδα του Καλτσέτο. Στα παιδιά των ακαδημιών, πριν την προπόνηση, μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, όπως και ο διευθυντής των Ακαδημιών Παύλος Αδάμος.

Να σημειωθεί ότι στις ακαδημίες, πέρα από τον Παύλο Αδάμο, μετέχουν ακόμα αξιόλογοι πτυχιούχοι προπονητές όπως ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών Λεωνίδας Τιτομιχελάκης, ο υπεύθυνος αγωνιστικών τμημάτων Κώστας Παντζαρίδης, καθώς επίσης και οι προπονητές Δημήτρης Επταμηνιτάκης, Γιάννης Μύτης, Κώστας Φραγκούλης, Βασίλης Πρινάρης, Βασίλης Μαραγκάκης, Αντώνης Μανιδάκης, Γιάννης Βογιατζής, Μιχάλης Παντζαρίδης και Γιώργος Γαυγιωτάκης.

Συνεχίζονται οι εγγραφές

Στο μεταξύ συνεχίζονται καθημερινά οι εγγραφές για τα τμήματα της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στα τηλέφωνα 2810 - 317777 και 6973388732 (4-8 μμ.) και με τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων Κ. Παντζαρίδη στο τηλέφωνο 6947304608. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο σε γήπεδα με φυσικό τάπητα και στο Κάλτσετο οι μικρότερες ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.