Header Ads

Header ADS

Η αποστολή του Αστέρα για το ματς με Κέρκυρα

Μετά τη λήξη της χθεσινής - τελευταίας προπόνησης του Αστέρα, ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης, ανακοίνωσε τους είκοσι ποδοσφαιριστές της αποστολής για τον αγώνα με την Κέρκυρα στην Τρίπολη (18:15). Αναλυτικά η εικοσάδα έχει ως εξής: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ναβάρο, Ντε Μπλάσις, Αλβάρο Κάντο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης.

Η προϊστορία Αστέρα με Κέρκυρα

Την Κυριακή το απόγευμα Αστέρας και Κέρκυρα θα βρεθούν για πέμπτη φορά αντιμέτωποι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και στις μέχρι σήμερα μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει μία ισορροπία, αφού οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη και δύο ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια προηγηθεί, με τις νίκες τους να είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια τους!

Η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες στις 31 Οκτωβρίου 2010 στην Πάτρα (436 εισιτήρια), με τον Αστέρα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίζει 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Πουλίντο (78’) και του Ουντότζι (88’). Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με γκολ του Τσίγκα. Προπονητής του Αστέρα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος και της Κέρκυρας ο Μπάμπης Τεννές.

Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν στις 19 Φεβρουαρίου 2011 (1.122 εισιτήρια), όταν η Κέρκυρα κέρδισε με 2-0 στην Τρίπολη χάρη σε τέρματα των Επστάιν (69’ με πέναλτι), Καλαντζή (75’). Προπονητής του Αστέρα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης και της Κέρκυρας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Στον περσινό αντίστοιχο αγώνα, που έγινε στην Τρίπολη στις 11 Σεπτεμβρίου 2011 (1.615 εισιτήρια), οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0. Προπονητής του Αστέρα ο Ισπανός Όσκαρ Φερνάντεθ και στην Κέρκυρα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Στον αγώνα του δευτέρου γύρου, που έγινε στην Κέρκυρα στις 15 Ιανουαρίου 2012 (972 εισιτήρια) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν και πάλι ισόπαλες με 0-0. Προπονητής του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης και της Κέρκυρας ο Ισπανός Χάβι Γκραθία.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στον αγώνα Κυπέλλου της 22ας Φεβρουαρίου, όταν ο Αστέρας κέρδισε 1-0 με γκολ του Ηλία Σολάκη στο 44ο λεπτό παίρνοντας το εισιτήριο πρόκρισης για τα ημιτελικά του θεσμού για δεύτερη φορά στην ιστορία του! Προπονητής του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης και της Κέρκυρας ο Ισπανός Χάβι Γκραθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.