Header Ads

Header ADS

EURO U-17: Ελλάδα-Βοσνία/Ερζεγοβίνη 1-2

Με σκορ 2-1 ηττήθηκε η Εθνική Νέων από τη διοργανώτρια του 5ου προκριματικού ομίλου του EURO 2013, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο («Asim Ferhatovic Hase») στο Σαράγιεβο.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Μπάσιτς στο 31΄, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο 48΄. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας το εις βάρος της σκορ με τον Νιούμαν (63΄). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δεληγιαννίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Ο διαιτητής Έικο Σάαρ από την Εσθονία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Χαϊρουλάχοβιτς, Μέμιγια, Μακιτάν, Χαλίλοβιτς, Τζανάνοβιτς, Νιούμαν και Παπασπύρο.

Ελλάδα: Ηλιάδης, Τζιτζικαλάκης, Αρναούτογλου, Παπασπύρος, Οικονόμου, Τζανουλινος, Τουμανίδης (41΄ Στάικος), Δεληγιαννίδης, Δώνης (41΄ Παπαδόπουλος), Νιούμαν, Κουλούρης (58΄ Σάλιακας)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη: Κάρατσιτς, Αντέμοβιτς, Χαϊρουλάχοβιτς (73΄ Φρλίακ), Χαλίλοβιτς (80΄ Όμαζιτς), Μέμιγια, Μπάσιτς, Μπιχόγεβιτς, Μακιτάν, Μπούροβιτς (61΄ Τζανάνοβιτς), Ράντοβατς, Αγανσπάχιτς

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου η Σλοβενία επικράτησε της Γαλλίας με σκορ 1-0. Κατά συνέπεια, η Ελλάδα χρειάζεται νίκη στον τελευταίο της αγώνα κόντρα στη Γαλλία (29/9/2012, ώρα 16:00), σε συνδυασμό με ευνοϊκό γι’ αυτήν αποτέλεσμα στο άλλο ματς του ομίλου ανάμεσα στη Σλοβενία και τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Δυστυχώς δεύτερη συνεχόμενη φορά δεν καταφέραμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το 100% των δυνατοτήτων μας, τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Όπως και στην πρεμιέρα με τη Σλοβενία, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ και όταν προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε ήταν πλέον αργά» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.