Header Ads

Header ADS

Nova: Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής (ανακοίνωση)

Την Κυριακή 2/9 η αγωνιστική δράση περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

• 18.15 Άρης – ΟΦΗ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Στεφάνου και του Ευγένιου Δαδαλιάρα από το Novasports 3.

• 18.15 Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Βασίλη Κωνσταντόπουλου από το Novasports 1 HD/ Novasports 1

• 20.30 Ολυμπιακός – Λεβαδειακός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Νίκου Γαβαλά και του Διονύση Στρούμπου από
το Novasports 1 HD/ Novasports 1

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων της Κυριακής μη χάσετε την ανανεωμένη «Total Superleague» από το Novasports 1 HD/Novasports 1:

Ο Δημήτρης Παπανικολάου θα παρουσιάσει με μια «γρήγορη ματιά» τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και θα δώσει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

Όλο το ρεπορτάζ των αγώνων από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης θα προβάλλονται και θα αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών!

Παράλληλα οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ (18:00) σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη από το Νοvasports 2 / Novasports 2 HD.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.