Header Ads

Header ADS

Σα Πίντο: «Αξίζαμε μεγαλύτερο σκορ»

Μετά το παιχνίδι της Ριζούπολης ο τεχνικός του ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μετά από 21 μήνες και είμαι υπερήφανος που έχω και εγώ μια μικρή συμβολή σε αυτή. Θέλω να τη μοιραστώ τη χαρά που έχω με τους παίκτες μου, τόσο αυτούς που έπαιξαν αλλά ακόμα και αυτούς που είναι εκτός αποστολής, όπως και με τον πρόεδρο που κάνει ότι μπορεί για να καλύψει τις ανάγκες μας.

Φυσικά θέλω να κάνω το ίδιο και με τους οπαδούς μας που μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια και στήριξη. Το παιχνίδι το ελέγχαμε σε όλη τη διάρκειά του. Σε όλο το ματς κάναμε μόνο ένα λάθος και έδωσε ευκαιρία στον αντίπαλό μας να κάνει τη μοναδική του φάση για γκολ. Προσπαθήσαμε και στα 90 λεπτά του αγώνα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αν και είχαμε προβλήματα από τον κακό αγωνιστικό χώρο.

Ο αντίπαλός μας έπαιζε με βαθιές μπαλιές και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, αλλά όταν παίζει έτσι πρέπει να είναι συνέχεια συγκεντρωμένος για να μην γίνουν επικίνδυνες φάσεις. Είχαμε 4-5 καλές στιγμές μετά το γκολ μας και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, κάτι που πρέπει να κάνεις όταν έχεις την ευκαιρία, ώστε να μην έχεις άγχος και να παίζεις με καλή ψυχολογία.

Έπρεπε να νικήσουμε και το κάναμε, απλά αξίζαμε μεγαλύτερο σκορ. Έχω κάποια παράπονα από τη φάση του Κουτσιανικούλη που θέλω να την ξαναδώ, γιατί μας έχει συμβεί και σε άλλους αγώνες. Επίσης ο διαιτητής έδειξε πολλές κίτρινες κάρτες και δεν άφηνε τον αγώνα και το παιχνίδι των δύο ομάδων να έχει ρυθμό.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.