Header Ads

Header ADS

Στέφενς: "Ήμασταν ομάδα"

Ο Στέλιος Κίτσιου, ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ τόνισε πως η νίκη επί της Σαχτέρ είναι ένα δώρο των ποδοσφαιριστών για τα αυριανά γενέθλια του Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός από τη μεριά του τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά των παικτών του και το αποτέλεσμα του αγώνα...

«Μου άρεσε που ήμασταν ομάδα κι ελπίζω να είμαστε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών μου απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή και δυνατή στα στημένα», δήλωσε ο Στέφενς και σχετικά για τα γενέθλιά του είπε: «Ελπίζω το δώρο να μου το δώσουν την Δευτέρα, αφού τα γενέθλιά μου είναι αύριο. Για αυτό το λόγο ελπίζω έστω και τρεις ημέρες μετά να μου το δώσουν.»

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στο Καζακστάν, ο Στέφενς είπε: «Πρέπει να δίνουμε χαρά σε αυτούς τους ανθρώπους και να τους ευχαριστούμε με την απόδοση μας στο γήπεδο. Είμαι περήφανος να τους βλέπω δίπλα στην ομάδα μου».

Τον κόσμο θέλησε να ευχαριστήσει και ο Παναγιώτης Γλύκος που για το ματς δήλωσε: «Είχαμε ως στόχο να περάσουμε στους 32 από σήμερα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάναμε ένα πολύ καλό ματς και μπήκαμε πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο επαναπαυτήκαμε και οι αντίπαλοι μας έκαναν κάποιες ευκαιρίες, αλλά εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου και οφείλω πάντα να είμαι έτοιμος και να δουλεύω όσο μπορώ στις προπονήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.