Header Ads

Header ADS

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Παναιτωλικό

Μετά το χθεσινό ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα ο Στάικος Βεργέτης προκειμένου να "φορτίσουν" τις μπαταρίες τους, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας της Τρίπολης για τον αγώνα του Σαββάτου (15:00) με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, με τον προπονητή της ομάδας να υπολογίζει κανονικά και τον Γκιράν Εντό που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο έκαναν χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν "οικογενειακό διπλό" σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης με την συμμετοχή και αρκετών ποδοσφαιριστών από την ομάδα νέων. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα έδειξαν ιδιαίτερη διάθεση και πάθος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του "διπλού" δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Στον αντίποδα, οι Κουρμπέλης, Μπαντής, Μπαρτολίνι ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Φορμίκα το δικό του ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες που έχουν συμπληρώσει οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, ο Μπαράλες δεν θα αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, ο Γκόιαν με τον Άρη και ο Ουσέρο με τον Πανιώνιο. Η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα συνεχιστεί αύριο το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.