Header Ads

Header ADS

Εργασίες 4ης PRO-UEFA Σχολής

Σήμερα - Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης του Α.Π.Θ. η τελευταία φάση της συμβατικής υποχρέωσης των προπονητών της 4ης PRO-UEFA Σχολής με την επίσκεψη στα εργαστήρια Βιοκινητικής, Εργοφυσιολογίας και Αθλιατρικής.

Οι προπονητές που παίρνουν μέρος είναι οι: Ανδρέου, Αλεξανδρής, Γκουτσίδης, Δήμος, Θεοδωρίδης, Κάκογλου, Μαραντάς, Μπίλης, Οφρυδόπουλος, Παναγιωτάρας, Σεροπιαν, Στράτος, Τερεζόπουλος, Τσιγαρίδας, Βελιτζέλος, Γιαννακόπουλος, Γκώνιας, Διαμαντόπουλος, Ζιώγας, Μανωλάς, Παπαπαναγής, Παχατουρίδης, Ταράσης.

Τους προπονητές υποδέχθηκαν από μέρους της Ομοσπονδίας ο Τεχνικός Διευθυντής Τέλης Μπατάκης και ο εκπαιδευτής Μιχάλης Μητροτάσιος κι από την πλευρά του Πανεπιστημίου οι καθηγητές Ζάκας - Μπάλας.

Μετά το τέλος των εργασιών οι προπονητές θα παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς την ίδια μέρα στο γήπεδο Τούμπας (19:00) μεταξύ της Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2004 Εθνική Ελλάδος και της Εθνικής Ρουμανίας 1994-1998 του Γκεόργκι Χάτζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.