Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Δηλώσεις Κάμπελ, Παπάζογλου

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ - Τάσος Παπάζογλου, αμέσως μετά τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα...

Τάσος Παπάζογλου: «Είδαμε το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ και μπήκαμε για τους τρεις βαθμούς για να αυξήσουμε τη διαφορά. Πάμε να κερδίσουμε στο επόμενο ματς για καλές γιορτές. Γνωρίζαμε πως ο ΠΑΣ έχει καλή ομάδα και παίζει καλά τις αντεπιθέσεις.

Ήταν κλεισμένοι καλά πίσω στην αρχή, ανεβάσαμε ρυθμό και καταφέραμε να κερδίσουμε. Σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, όπου πιστεύει ο προπονητής πως μπορώ να βοηθήσω είμαι έτοιμος να το κάνω.»

Τζόελ Κάμπελ: «Δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσουμε ταχύτητα, γιατί έχουμε έναν προπονητή που δεν θα το επιτρέψει αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, κάθε εβδομάδα γίνεται μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα και δεν θα πέσει ο ρυθμός μας. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν προλάβαμε να αλλάξουμε διάθεση.

Ο αντίπαλός μας ήταν δυνατός, μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θέλαμε και μπορούμε να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να βελτιώνομαι διαρκώς, ανεξάρτητα από το αν με βλέπουν ή όχι. Αυτή τη στιγμή ανήκω στον Ολυμπιακό, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την ευκαιρία που μου έχει δώσει και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.