Header Ads

Header ADS

Διαπιστεύσεις για το ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ, που επιθυμούν να διαπιστευτούν για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Κυριακή 22/12, 15:00) να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ με email στο pressoffice@paokfc.gr ή μέσω FAX (2310 951000) μέχρι και την Πέμπτη (19/12), στις 17:00. Η κατανομή των διαπιστεύσεων έχει ως εξής:

Αθλητικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 3
Αθλητικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: έως 2
Πολιτικές Εφημερίδες Θεσσαλονίκης: έως 2
Πολιτικές Πανελλαδικές Εφημερίδες: 1
Τηλεοπτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας: 1
Ραδιοφωνικοί σταθμοί: έως 2
Τεχνικοί ραδιοφωνικών σταθμών: 1
Ιστοσελίδες: 1

Διευκρινίσεις

# Μετά από υποδείξεις του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου) σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 επιτρέπεται η διαπίστευση συγκεκριμένου αριθμού δημοσιογράφων, οι οποίοι θα μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο επιδεικνύοντας τη διαπίστευσή τους αλλά ΚΑΙ τη δημοσιογραφική τους ταυτότητα.

# Οι διαπιστεύσεις των δημοσιογράφων θα είναι αριθμημένες και κατά τη διάρκεια των αγώνων θα γίνεται αυστηρός έλεγχος ταυτοτήτων. Όποιος δεν έχει δημοσιογραφική ή αστυνομική ταυτότητα θα απομακρύνεται ΑΜΕΣΩΣ από το γήπεδο.

# Στο πλαίσιο ενός κώδικα καλής συμπεριφοράς, αν διαπιστευμένος εκπρόσωπος του Τύπου επιδείξει ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας των ΜΜΕ, θα απομακρυνθεί από το γήπεδο και το μέσο που εκπροσωπεί θα χάσει το δικαίωμα να διαπιστεύει εκπροσώπους του.

# Στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ ισχύουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου στα ελληνικά γήπεδα: ΕΣΗΕΜ-Θ, ΠΣΑΤ (περιόδου 2012-2013).

# Aιτήματα μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία δεν θα γίνονται δεκτά.

# Η είσοδος των φωτορεπόρτερ θα γίνεται από τη θύρα 2 με την επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας ή της διαπίστευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.