Header Ads

Header ADS

Στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Με μια προπόνηση στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΚ επί Ελληνικού εδάφους, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την Σλίντρεχτ στην Ολλανδία. Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου, είδε με ικανοποίηση όλες τις αθλήτριες να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και να τίθενται στη διάθεση του για το επικείμενο ματς.

Στην αποστολή βρίσκονται κανονικά η Δήμητρα Γιακουμή και η Άννα Καββαθά, ενώ δεν θα ταξιδέψουν οι μικρές Φάκη, Γκέου που έχουν σχολικές υποχρεώσεις και η Μπούσια που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από το τεχνικό τιμ στην αποστολή βρίσκονται εκτός από τον προπονητή οι δυο συνεργάτες του Καραχάλιος και Αγγελάκης καθώς και ο τιμ μάνατζερ, Χρήστος Δούκας.

Η ομάδα αναχώρησε στις 7 το πρωί για το Άμστερνταμ μέσω Κωνσταντινούπολης και από κει θα πάει οδικώς στο Σλίντρεχτ, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα (19:30) στο γήπεδο του αγώνα. «Φεύγουμε για την Ολλανδία για το ματς με την Σλίντρεχτ και ελπίζουμε να γυρίσουμε με τη νίκη. Είναι μια ομάδα στα μέτρα μας αλλά θα πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και να έρθουμε την άλλη εβδομάδα εδώ να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup» δήλωσε η εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, Δήμητρα Γιακουμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.