Header Ads

Header ADS

Τζαβέλλας: «Κυνηγάμε τον Ολυμπιακό»

Δίχως το παραμικρό πρόβλημα προσαρμογής, ο Γιώργος Τζαβέλλας έβγαλε τρίτο 90λεπτο σε μια εβδομάδα αγωνιζόμενος ως στόπερ. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης και στην προσπάθεια του Δικεφάλου να... χτίσει μια πολύ δυνατή ομάδα.

«Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, με ένα μεγάλο ταξίδι», είπε αρχικά ο Τζαβέλλας και συνέχισε: «Είναι μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και όσο το δυνατόν γρηγορότερα προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Στόχος μας είναι να κυνηγήσουμε τον Ολυμπιακό και όχι να βγούμε δεύτεροι. Πρέπει να μαθαίνουμε από παιχνίδια όπως αυτό του Καραϊσκάκη. Βρίσκουμε σιγά, σιγά τα πατήματά μας και πρέπει να κερδίζουμε ματς όπως το σημερινό για να είμαστε παρόντες στα μεγάλα.

Το πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα είναι θέμα δουλειάς. Χάσαμε ένα ματς που δεν θέλαμε, δίχως να υπάρχει αυτή η διαφορά δυναμικότητας που έδειχνε το τελικό σκορ. Πρέπει αν συνηθίσουμε να παίζουμε τρία παιχνίδι την εβδομάδα και να είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. Πρέπει να είμαστε κοντά διότι ο Ολυμπιακός θα έρθει στην Τούμπα και με τυχόν στραβοπάτημα μπορούμε να τον φτάσουμε. Η Τούμπα είναι η καλύτερη έδρα στην Ελλάδα και γι αυτό έχουμε γυρίσει τόσα ματς εκεί.»

Τέλος για την εμπειρία του στη θέση του στόπερ, ο Τζαβέλλας είπε: «Πάει καλά μέχρι στιγμής. Με βοηθάει πολύ ο Κατσουράνης ψυχολογικά και με κατευθύνει μέσα στο γήπεδο. Μπορούμε και κυκλοφορούμε τη μπάλα, κρατάμε το μηδέν και κερδίζουμε τα παιχνίδια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.