Header Ads

Header ADS

ΑΕΚ: Γραμματόσημα και λεύκωμα από τα ΕΛΤΑ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων (το 2014) από την Ίδρυση της ΑΕΚ, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), προχώρησαν στην έκδοση γραμματοσήμου με το επίσημο σήμα της ομάδας καθώς και ενός ιστορικού συλλεκτικού λευκώματος.

Το λεύκωμα που κυκλοφορεί ήδη από τα ΕΛΤΑ, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, είκοσι (20) γραμματόσημα από ένδοξες σημαντικές στιγμές του παρελθόντος, προσωπικό γραμματόσημο τριών μεγάλων προσωπικοτήτων που φόρεσαν και δόξασαν την φανέλα της ομάδας, του Κώστα Νεστορίδη, του Μίμη Παπαϊωάννου και του Θωμά Μαύρου καθώς και από τις μακέτες του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, της "Αγιά Σοφιάς" του οποίου τα έργα κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν τη χρονιά που έρχεται.

Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο κτίριο που στεγάζεται το Ταχυδρομικό και Φιλοτελικό Μουσείο της Αθήνας (Πλατεία Παναθηναϊκού Σταδίου και Φωκιανού 2).

2 σχόλια:

  1. Γραμματοσημο και με την Αγια Σοφια, αντε ευχομαι να βγει και με τον Βοτανικο.

    Εγω θα παρω παντως και του τραγουδιαρη του Μιμακου αι τους Θ(ε)ωμα να εχω να τα φτυνω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπήρξε ένας αυτοκράτορας (δεν θυμάμαι ποιος), ο οποίος είχε απαγορεύσει, με νόμο, να κυκλοφορούν γραμματόσημα με την μορφή του γιατί δεν του άρεσε να "τον χτυπούν από μπροστά και να τον γλύφουν από πίσω"!!! Θεούλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.