Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, για την άνετη επικράτηση επί της Βέροιας στο γήπεδο της Τούμπας:

«Με το θερμόμετρο να σημαδεύει το μηδέν και το φόντο να είναι άσπρο από το χιόνι που πέφτει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη, η Τούμπα χρειαζόταν κάτι για να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά δεν άφησαν τον αντίπαλο να πάρει κεφάλι στο σκορ. Για την ακρίβεια δεν τον άφησαν να πάρει... ανάσα.

Ολίσε, Μαντούρο, Σαλπιγγίδης με γκολ στο 1’ στο 4’ και στο 12’ "καθάρισαν" νωρίς, νωρίς την αναμέτρηση, δίχως ν’ αφήσουν περιθώρια για αμφισβήτηση της ανωτερότητας του Δικεφάλου.

Μετά το τρία γκολ, ο ΠΑΟΚ συνέχισε να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης, αλλά ο ρυθμός έπεσε. Η Βέροια βρήκε χώρο για να ισορροπήσει την κατάσταση και το ημίχρονο έκλεισε δίχως κάποια αλλαγή. Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και η επανάληψη με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν για τρόπο αντίδρασης στο προβάδισμα του ΠΑΟΚ και να δημιουργούν προβλήματα στους παίκτες του Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε παράπονα για τη διαχείριση των γρήγορων γκολ από την ομάδα του.

Στο 56’, μάλιστα, ο Γκονσάλβες με κοντινό πλασέ μείωσε σε 3-1. Το τελικό σκορ για τον Δικέφαλο διαμόρφωσε στο 66’ ο Σαλπιγγίδης σε μια φάση καρμπόν με το τρίτο γκολ. Ο Λούκας εκτέλεσε κόρνερ, ο Κατσουράνης έπιασε την γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Σαλπιγγίδης από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσουράνης (72′ Τζιόλης), Κίτσιου, Μαντούρο, Κάτσε, Ολίσε, Λούκας (72′ Γεωργιάδης), Βούκιτς (78′ Νίνης), Σαλπιγγίδης

Βέροια : Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο (71′ Κομόλοφ), Μπαργκάν (46′ Παυλίδης), Γεωργιάδης, Σιόντης (46′ Γκονσάλβες), Καλτσάς, Σισοκό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.