Header Ads

Header ADS

Βράβευση Μανούσου - "Best Goal"

Στην Αθήνα όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Καλλονής τιμήθηκε ο αρχηγός της, Γιώργος Μανούσος, από την super league, τον ΠΣΑΠ και την Novasports για το γκολ που πέτυχε την περασμένη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Άρη. Το γκολ του Μυτιληνιού άσσου ψηφίστηκε ως το "Best Goal" της 19ης αγωνιστικής συγκεντρώνοντας μάλιστα το 81.04% των προτιμήσεων των φιλάθλων. Την απονομή του βραβείου έκανε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλλονής, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ αμέσως μετά ακολούθησαν δηλώσεις...

Ο Γιώργος Μανούσος δήλωσε: «Είναι πάρα πολύ όμορφο να πετυχαίνεις ένα τέτοιο γκολ και να παίρνεις ένα βραβείο, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω να το αφιερώσω στη γυναίκα μου και στο παιδί που περιμένω. Ήταν ένα όμορφο γκολ απ' τα πιο ωραία που έχω βάλει στην καριέρα μου, το καλύτερο ήταν ότι ήταν το δεύτερο γκολ κι εκεί πήρε η ομάδα ψυχολογία και ήρθαμε σε μια δύσκολη νίκη που ήταν. Στην αρχή του παιχνιδιού του είχα πει ότι σήμερα θα σε δικαιώσω και μου είπε "το είπες και το έκανες".»

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος δήλωσε: «Να συνεχίσει να βάζει τέτοια γκολ, να βοηθήσει την ομάδα γιατί με την προσφορά του και με τα γκολ που πετυχαίνει βοηθάει την ομάδα το καλύτερο δυνατόν κι εμείς θα πετύχουμε τους στόχους τους οποίους εξαρχής έχουμε διοικητικά θέσει και είναι ο στόχος της παραμονής μας στην κατηγορία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.