Header Ads

Header ADS

Χωρίς φιλάθλους ο Άρης στην Λιβαδειά

Χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων του θα υποχρεωθεί να παίξει ο Άρης στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό (15:00). Η ΠΑΕ Λεβαδειακός αποδέχθηκε αρχικά το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για την χορήγηση 500 εισιτηρίων, αλλά η Αστυνομία δεν έδωσε την συγκατάθεσή της. Εν συνεχεία, η ΠΑΕ Άρης ζήτησε την διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων για τους φιλάθλους της, όμως η ΠΑΕ Λεβαδειακός απάντησε αρνητικά...

Εκτός με Παναιτωλικό και Πανιώνιο ο Ηρακλής

Ο Ανδρέας Ηρακλής συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο. Ο προπονητής του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, αποφάσισε ότι ο 24χρονος μεσοαμυντικός θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την 23 αγωνιστική και στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική.

Η προετοιμασία των "κιτρίνων" για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ξεκίνησε σήμερα με προπόνηση στο Δασυγένειο. Ο Τάτος και ο Οικονομόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία, ενώ οι Πουλίδο και Ψυχογιός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η αυριανή προπόνηση του Άρη θα γίνει στις 15:00 στο Δασυγένειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.