Header Ads

Header ADS

Ατρόμητος: Η αποστολή με Παναιτωλικό

Την αποστολή του αυριανού επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Παράσχος αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Την αποτελούν είκοσι παίκτες που είναι οι:

Σηφάκης, Μπάρκας, Αρκούδας, Νάστος, Παπουτσογιαννόπουλος, Φάμπιο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος, Γεωργίου, Ναπολεόνι. Ο Γκαρσία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και το αποτέλεσμα έδειξε καθαρό.

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου δήλωσε τα εξής: «Θα αντιμετωπίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή και δεν θα μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Αγρίνιο, όπου νικήσαμε με 2-0. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και με καλό υλικό. Και αλλαγές να έχει στην σύνθεσή του υπάρχουν ισάξιοι ποδοσφαιριστές. Εμείς θα χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερη ενδεκάδα και μακάρι η εξέλιξη του αγώνα να μας δώσει την άνεση να ξεκουράσουμε παίκτες που είναι καταπονημένοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.