Header Ads

Header ADS

Ολυμπιακός: Η αποστολή για Τρίπολη

Με νίκη θέλει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις τις και στο κύπελλο Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του θεσμού οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν αύριο στις 20:00, εκτός έδρας, τον Αστέρα Τρίπολης, στη ρεβάνς του 4-0 του Καραϊσκάκη. Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού για το εν λόγω παιχνίδι ολοκληρώθηκε σήμερα - Τρίτη με πρωινή προπόνηση.

Το βάρος έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και τελειώματα φάσεων. Έπαιξαν διπλό, στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (κόρνερ συγκεκριμένα). Κανονικά προπονήθηκε ο Μιγκέλ Τόρες, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης (και στο διπλό) και συνεχίζοντας με ατομικό αερόβιο πρόγραμμα.

Αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε και ο Μάικλ Ολαϊτάν. Η κατάσταση του νεαρού Νιγηριανού δεν είναι σοβαρή (υπέστη μία κάκωση στον ώμο), ωστόσο προφυλάσσεται από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή τη 18άδα για το αυριανό ματς στην Τρίπολη. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Βάις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.