Header Ads

Header ADS

ΠΣΑΠ: "Αντίο φίλε..."

Η Διοίκηση και τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών εκφράζουν την βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του συναδέλφου Τάκη Παπαδημητρίου, ο οποίος τίμησε με την ποιότητα, την αξία και το ήθος του, την ιδιότητα του Ελληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Τάκης Παπαδημητρίου, ο οποίος απεβίωσε μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία, εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το 1968 και φόρεσε τη φανέλα με το ”τριφύλλι” για δέκα σεζόν, αγωνιζόμενος σε 161 παιχνίδια Α΄ Εθνικής και σημειώνοντας 47 γκολ. Κατέκτησε 4 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα κι 1 Βαλκανικό Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό.

Αγωνίσθηκε ακόμα στον Αστέρα Ζωγράφου, απ΄όπου ξεκίνησε την καριέρα του, στον ΟΦΗ, τον Πανιώνιο και τον Παναιγιάλειο. Στην πρώτη Εθνική κατηγορία είχε, συνολικά, 249 συμμετοχές και 73 γκολ στο ενεργητικό του.

Στα αξιοσημείωτα από την καριέρα του με τους «πράσινους» είναι η επίτευξη του 1600ού γκολ του συλλόγου στην ιστορία του πρωταθλήματος. Σημειώθηκε το 1976 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού, σε αγώνα όπου ο ΠΑΟ νίκησε με 3-2. Η κηδεία του Τάκη Παπαδημητρίου θα τελεστεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων στο Αίγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.