Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Πρόκριση με πεντάρα

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, με δύο νίκες επί του Ηρακλή, πέτυχε σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ συνέτριψε τον Ηρακλή με 5-1.

Η ενημέρωση για το ματς από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Σε τέτοια παιχνίδια και ειδικά έπειτα από ήττες ο εγωισμός της μεγάλης ομάδας ενεργοποιείται αυτόματα. Το γκολ του Ηρακλή μόλις στο 5’ με τον Πουρτουλίδη έκανε, προσωρινά, τον Ηρακλή να πιστέψει στην ανατροπή των δεδομένων, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ακόμα ένα… κλικ για την πρόκληση της αντίδρασης του ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Χουμπ Στέφενς δεν επηρεάστηκαν, βγήκαν μπροστά για να κάνουν το παιχνίδι τους και να δείξουν την ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες και τα κατάφεραν. Πρώτα ο Κλάους στο 20’ κι έπειτα ο Στοχ στο 21’ αποκατέστησαν την τάξη στην Τούμπα. Επειτα όλα ήταν τελείως διαφορετικά, τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τον Ηρακλή.

Ο αρχικός ενθουσιασμός των γηπεδούχων έδωσε τη θέση του στην απογοήτευση, διότι η πρόκριση είχε ουσιαστικά κριθεί, ενώ ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ανεβάζει την απόδοσή του. Με μπροστάρη τον Μίροσλαβ Στοχ που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και άξιο συμπαραστάτη του τον Στέφανο Αθανασιάδη που έκανε τα πάντα στο γήπεδο. Σκόραρε, πρέσαρε, έκοβε και μοίρασε και το 3-1, το οποίο σημειώθηκε και πάλι από τα πόδια του Στοχ.

Ο Σλοβάκος από εκτελεστής έγινε δημιουργός στο 4-1 με τον Ολίσε να νικά με ωραίο πλασέ τον Κηπουρό. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν η σειρά του Λιβεριανού να γράψει το όνομά του και στον πίνακα με τις ασίστ, αφού έστρωσε πολύ ωραία τη μπάλα για το παρθενικό γκολ του Μάρτενς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος – πέρα από ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο όπου χρειάστηκε (και είχε) τη βοήθεια του Γλύκου – είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης με τον Μαντούρο, Κάτσε να γεμίζουν το κέντρο βοηθώντας τόσο ανασταλτικά όσο και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έβγαλε πολλές επιθέσεις από τα άκρα με τους Λούκας και Στοχ.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, η αναγκαστική αλλαγή -λόγω τραυματισμού- του Μιγκέλ Βίτορ και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γιώργου Τζαβέλλα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Τζαβέλλας, Βίτορ (21′ λ.τ. Κατσουράνης), Μαντούρο, Κάτσε, Μάρτενς, Λούκας (78′ Νίνης), Στοχ, Αθανασιάδης (68′ Ολίσε)

Ηρακλής: Κηπουρός, Λίμα, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Μπαμπά, Παπαστεριανός, Τσιλιανίδης (72′ Χιονίδης), Ονουάτσι (46′ Ματσούκας), Τάι (46′ Σιατραβάνης)

Κίτρινες κάρτες: Κίτσιου, Αθανασιάδης, Στοχ, Κάτσε, Τζαβέλλας -Ιντζόγλου, Παπαστεργιανός, Χιονίδης, Ζάχορα

Κόκκινες κάρτες: Τζαβέλλας 86′

* Μετά το γκολ του Ηρακλή δημιουργήθηκε μικρή ένταση από τους φιλάθλους των φιλοξενουμένων -οι οποίοι για λόγους ασφαλείας είχαν τοποθετηθεί στον τέταρτο όροφο της Τούμπας- που πέταξαν κάποια μπουκάλια στο χώρο των δημοσιογραφικών. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενήργησε άμεσα για την αντιμετώπιση του προβλήματος και ζητά την κατανόηση των εκπροσώπων του Τύπου για τυχόν προβλήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.