Header Ads

Header ADS

Άρης - Απόλλων (pregame)

Με την αναμέτρηση στο "Κλεάνθης Βικελίδης" πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ματς:

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2013-2014
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: ΠΑΕ ΑΡΗΣ - ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
Ημερομηνία: Δευτέρα 06/01/2014
Ώρα έναρξης: 19:30
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"
Τηλεοπτική μετάδοση: NS1

Άρης: Ο Άρης ολοκλήρωσε χθες χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα, στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30). Μετά την τελευταία προπόνηση, που έγινε στο «Δασυγένειο», ο Σούλης Παπαδόπουλος, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Τάτο και Κύργια, επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που συγκροτούν την αποστολή.

Πρόκειται για τους: Αγκάνθο, Πουλίδο, Αγγελούδη, Γιαννίτση, Διούδη, Ηρακλή, Καραγιάννη, Καραγκούνη, Κοτσαρίδη, Μανιά, Μαργαρίτη, Μπουζάνη, Νταμαρλή, Οικονομόπουλο, Παπαδόπουλο, Ρένια, Σουνά, Σταυρόπουλο, Τσουκάνη, Τσουμάνη.

Απόλλων: Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινή προπόνησης, ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Λόρι Σάντσεζ ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη (Δευτέρα, 06/01/2014, 19:30).

Πρόκειται για τους Τζόρβα, Γουμάγια, Χατζηζήση, Αργυρόπουλο, Παντελιάδη, Δεληζήση, Αλβαρεζ, Σόουζα, Κόρμπο, Τσοκάνη, Καμαρά, Μίνγκα, Τσιλιγκίρη, Γκουέλα, Πετρόπουλο, Φαρινόλα, Μπάρκογλου και Ντάλμπεργκ.

Διαιτητής: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Α' Βοηθός: ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Β' Βοηθός: ΒΕΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
4ος: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
Παρατηρητής: ΚΑΛΑΘΕΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.