Header Ads

Header ADS

Εθνική U16: Ελλάδα - Ουκρανία 0-0

Ισόπαλη άνευ τερμάτων αναδείχθηκε η Εθνική κάτω των 16 με την αντίστοιχη της Ουκρανίας, στο δεύτερο της αγώνα που διεξήχθη στη Μανίσα στο πλαίσιο του διεθνούς φιλικού τουρνουά Aegean Cup. Η Εθνική κυριάρχησε στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Ο Μούργος στο 29' δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ, αστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι, ενώ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνιζόταν από το 70ο λεπτό με 10 παίκτες ύστερα από αποβολή του Γιαννούτσου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ελλάδα: Ιακωβίδης, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Λάμπρου, Σταθόπουλος, Μούργος (46' Αγιασιώτης, 66' Σαχπαζίδης), Κιρτζιαλίδης (41' Λημνιός), Γιαννούτσος, Χαρκουτσάκης, Νάτσος, Πίσπας (46' Αντωνίου, 73' Μπέτσας)

«Ο σημερινός αγώνας εξελίχθηκε, μες στις άκρες, όπως και ο χθεσινός. Είχαμε και πάλι καθολική υπεροχή κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, δημιουργώντας πολλές φάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένα γκολ. Όμως, ήμασταν και πάλι άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Τουρκία. Σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο το ρυθμό μας και να παίξουμε ακόμα πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Μπάμπη Ζελενίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.