Header Ads

Header ADS

Σάντσεζ: «Πολύ δύσκολο για εμάς»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Λόρι Σάντσεζ τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει ότι είναι δυνατό για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ατρόμητο. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Τους είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς.»

Για το τι θα πρέπει να προσέξει: «Ξέρουμε τον αντίπαλο αλλά επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα αλλά πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει για το θετικό αποτέλεσμα.»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας δήλωσε ότι ο Απόλλων θα πρέπει να προσέξει πολύ κόντρα σε μία απ' τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα: «Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξουμε πως θα παρουσιαστούμε εμείς γιατί ο αντίπαλος έχει καλή ομάδα και καλούς παίκτες.»

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Στη δύναμη και το πάθος και το ποια ομάδα έχει περισσότερη θέληση για τη νίκη.»

Για το αν θεωρείται καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Σίγουρα εάν δούμε ότι ο Ατρόμητος είναι ψηλά στη βαθμολογία και μας έλεγαν πριν το παιχνίδι ότι θα παίρναμε την ισοπαλία θα ήμασταν ευχαριστημένοι αλλά θα δούμε και πως θα πάει η εξέλιξη του παιχνιδιού.»

Ο Σπύρος Δημογιάννης τόνισε ότι πρέπει να περιορισθούν οι κεντρικοί του Ατρομήτου για να πάρει ένα ο Απόλλωνας θετικό αποτέλεσμα. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει καλή εικόνα αλλά και η νίκη να μην έρθει και ο ένας βαθμός θα είναι καλός για την ομάδα μου.»

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Απόλλων: «Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες, κάποια φοβερά χαφ αλλά εμείς πρέπει να περιορίσουμε κάποιους παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος που είναι πολύ καλός επιθετικός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.