Header Ads

Header ADS

Κλήσεις σε απολογία - 3η αγωνιστική

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 18/09/2015 και ώρα 10:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 3η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ξάνθη, Α. Σιδερίδη (βοηθό προπονητή): Για την συμπεριφορά του κ. Α. Σιδερίδη στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών - ΠΑΕ Ξάνθη. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, Π. Καρτάλη (διερμηνέα): Για την συμπεριφορά του διερμηνέα κ. Π. Καρτάλη. Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, Γ. Κεραμιδά (εκπρόσωπο): Για την συμπεριφορά του κ. Γ. Κεραμιδά καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής - ΠΑΕ Λεβαδειακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Λεβαδειακός, Λ. Μπαλόκα (εκπρόσωπο): Για την συμπεριφορά του κ. Λ. Μπαλόκα στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής - ΠΑΕ Λεβαδειακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11, και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός - ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος - ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια - ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Β. Αλεξίου (γυμναστή): Για την συμπεριφορά του κ. Β. Αλεξίου στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.