Header Ads

Header ADS

Παίκτης του Άρη ο Μάρκος Ντούνης

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Μάρκου Ντούνη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 9 Μαΐου 1992) βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας επισημοποιώντας την συνεργασία.

Ο Μάρκος Ντούνης, που αγωνίζονταν την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην ΑΕΚ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων (U19).

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μάρκος Ντούνης, δήλωσε στο arisfc.gr: «Με ικανοποίηση δέχτηκα την πρόταση του Άρη, μια ομάδα με Ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο τρόπος που επικοινώνησαν μαζί μου οι άνθρωποι της διοίκησης και το πλάνο που με ανέλυσαν, με έπεισε να πω το "ναι".

Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Ήδη έχω γνωριστεί με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε γρήγορα με την άνοδο και να αποδείξουμε ότι είμαστε περαστικοί από την κατηγορία.»

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία Μάρκο. Μήπως πρέπει όμως να αναρωτηθείς αν δεν κάνεις κάτι καλά; Από την Α' Εθνική (Πανιώνιος) στην Β' (ΑΕΚ) και από εκεί στην Γ' (Άρης)! Δηλαδή την επόμενη χρονιά θα παίζεις στα τοπικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.