Header Ads

Header ADS

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Πέλκα, Τζαβέλλα, Όλσεν

Εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ μίλησαν στην Μικτή Ζώνη του Bakcell Arena, μετά την λήξη της αναμέτρησης του "δικεφάλου" κόντρα στην Γκαμπάλα, εκφράζοντας τις σκέψεις τους για τον αγώνα, αλλά και την δύσκολη συνέχεια που έρχεται...

Δημήτρης Πέλκας: «Θέλαμε τους τρεις πόντους. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ίδιο ποδόσφαιρο, που παίζουμε. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός και πάλι. Το γήπεδο ήταν μικρό και ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, κρατάμε ότι δε χάσαμε και δε δεχθήκαμε γκολ και συνεχίζουμε. 

Η Γκαμπάλα βασίζεται πολύ στην αμυντική λειτουργία, το γήπεδο είναι μικρό και ο αγωνιστικός χώρος κακός. Δε μπορείς να παίξεις στρωτό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι για αυτό το λόγο δε δέχονται εύκολα γκολ. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες. Σήμερα δε μου βγήκαν κάποιες μεταβιβάσεις, δεν έχω συνηθίσει ακόμα τα παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή. 

Είναι μια παρένθεση, συνεχίζουμε, δουλειά πολλή, το κεφάλι κάτω και κοιτάμε μπροστά. Όπως έχουμε πει, είμαστε μια νέα ομάδα και νέα φιλοσοφία. Παίζουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής, με κάτω τη μπάλα. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. 

Ακολουθεί το ματς με την ΑΕΚ που είναι διαφορετικό και πάμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολη περίοδος, πολλά ματς και δύσκολα. Το καθένα το κοιτάμε ξεχωριστά, κοιτάμε να ξεκουραζόμαστε σωστά και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε ματς.»

Γιώργος Τζαβέλλας: «Κερδίσαμε ένα βαθμό σήμερα, μη βλέπετε ότι χάσαμε δύο βαθμούς. Υπάρχει συνέχεια ακόμη, μπορούμε να πάρουμε στα άλλα, εναπομείναντα παιχνίδια αυτούς τους βαθμούς. Πρέπει να δούμε τα θετικά και πιστεύω ότι παίξαμε καλά.»

Ρόμπιν Όλσεν: «Ήταν δύσκολα σήμερα... Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της. Δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο θα θέλαμε. Δε μου άρεσε το αποτέλεσμα, αλλά δε χάσαμε. Ο ένας βαθμός είναι καλύτερος από τους μηδέν βαθμούς. 

Πρέπει να πάρουμε ότι καλό είχαμε σήμερα και να κοιτάξουμε μπροστά. Παίζουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική και θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια. Δεν είμαι τόσο χαρούμενος όσο θα έπρεπε. Σίγουρα η αυτοπεποίθηση μου γίνεται καλύτερη, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.