Header Ads

Header ADS

Qäbälä - ΠΑΟΚ 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα η εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League. Η ενημέρωση για το παιχνίδι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Αήττητος σε άλλη μια γωνιά της Ευρώπης, αλλά όχι ικανοποιημένος βάσει της απόδοσής του και των ευκαιριών του, είναι ο ΠΑΟΚ με το 0-0 με την Γκαμπάλα για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa Laegue. Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ ήταν αυτή που έδωσε το ρυθμό της στο παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες, δεν σκόραρε και στις λιγοστές ευκαιρίες των γηπεδούχων αντέδρασε τελικά σωστά. 

Ο Πέλκας με κεφαλιά, ο Μακ σε δυο περιπτώσεις τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο αλλά και ο Κίτσιου δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ, ενώ η Γκαμπάλα παρότι έπαιζε σύσσωμη πίσω από τη μπάλα άφηνε αρκετούς διαδρόμους προς την περιοχή της. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν αντικατόπτριζε την εικόνα του ματς. 

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε το ίδιο καλά στην επανάληψη και έδωσε το δικαίωμα στους Αζέρους να πιστέψουν στο αποτέλεσμα. Κι αν η πρώτη συμμετοχή του Μπερμπάτοφ στη Βέροια ήταν... διαδικαστική, η είσοδός του στο σημερινό ματς ήταν ουσιαστική. Ο Βούλγαρος σταρ έψαξε τους διαδρόμους, κατεύθυνε τους συμπαίκτες του και μπήκε στις μονομαχίες. 

Η τελευταία τεράστια ευκαιρία χάθηκε από τον Μακ που από τη μικρή περιοχή σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα στις καθυστερήσεις. Ποτέ μια εκτός έδρας ισοπαλία στην Ευρώπη δεν μπορεί να θεωρηθεί κακό αποτέλεσμα ωστόσο ο ΠΑΟΚ και μπορούσε και άξιζε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο σημερινό ματς.»

Γκαμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βερνιντούμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ντόντο (83’ Ζαργκάροφ), Γκάι, Μέζα, Ζετς (46’ Περέιρα), Ζενιόφ, Αντόνοφ.

Στον πάγκο: Πιετρτσκιέβιτς, Μιρζαμπέκοφ, Τζαμάλοφ, Σαντίγκοφ, Ζαβάντοφ.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κόστα, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ροντρίγκες, Κίτσιου, Πέλκας (76’ Γκολάσα), Σάμπο (84’ Ζάιρο), Τζιόλης, Μακ, Αθανασιάδης (59’ Μπερμπάτοφ).

Στον πάγκο: Γλύκος, Μαλεζάς, Κωνσταντινίδης, Χαρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.