Header Ads

Header ADS

Τούντορ: "Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει"

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, στην συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Γκαμπάλα, για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League στο Αζερμπαϊτζάν...

Για το αν άξιζε η ομάδα του την νίκη: «Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Ήμασταν καλύτεροι, αξίζαμε τη νίκη, αλλά δεν ήταν εύκολο σε αυτό το γήπεδο και απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Γκαμπάλα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι αντίπαλοι. Τα αποτελέσματα δεν μου αρέσει να τα υπολογίζω. Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας.»

Για τον λόγο που δεν δημιούργησε φάσεις η ομάδα και αν θα μπορούσε ο Ζάιρο να μπει νωρίτερα: «Στα τελευταία 10-12 λεπτά δείξαμε ότι θέλαμε τη νίκη και όχι την ισοπαλία. Ίσως κάποιος άλλος στη θέση μου να διάλεγε την ισοπαλία. Γι΄αυτό το λόγο κάναμε και αυτή την αλλαγή, ώστε να πιέσουμε για τη νίκη. Δεν είναι εύκολο να παίζεις εκτός έδρας σε ένα τέτοιο γήπεδο, αλλά κάναμε ευκαιρίες, χωρίς όμως να σκοράρουμε. Ίσως κάποιοι παίκτες στο κέντρο δεν ήταν στην καλύτερη μέρα τους, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Επιπλέον ο Μπερμπάτοφ έβγαλε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι, όπως και ο Γκολάσα. Ρισκάραμε και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη, είμαι ικανοποιημένος από τις αλλαγές.»

Για το αν τον ικανοποίησε η αριστερή πτέρυγα του Δικεφάλου: «Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Ροντρίγκες, βοήθησε και ανασταλτικά. Γενικά η αριστερή πλευρά ίσως να ήταν καλύτερη και από τη δεξιά.»

Για τον βαθμό ικανοποίησης του από την εικόνα της ομάδας: «Είμαι ικανοποιημένος από το επίπεδο των τελευταίων εκτός έδρας εμφανίσεων. Είναι και θέμα αντιπάλου. Οι παίκτες βγάζουν στο γήπεδο αυτό που κάνουν στις προπονήσεις, δημιουργούν ευκαιρίες. Κρατάμε τα θετικά, κρατάμε τα αρνητικά και συνεχίζουμε την προσπάθεια για να βελτιωνόμαστε. 

Το σημαντικό όμως είναι ότι είμαστε σε καλό επίπεδο ετοιμότητας. Κάνουμε το παιχνίδι μας δημιουργούμε ευκαιρίες, σίγουρα χρειάζεται και μερικές φορές η τύχη για να κάνεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται γκολ όπως σήμερα. 

Πάντως βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που δουλεύουμε τόσο καιρό και για αυτό είμαι ικανοποιημένος. Τα λάθη είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εγώ ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα μου. 

Ακόμα και αν κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για τον κόσμο εγώ θα βρίσκω πάντα το λάθος. Και σήμερα υπήρχαν τέτοια. Βέβαια σε κάποια πράγματα δεν μπορείς να επέμβεις. Είναι και θέμα ποιότητας παικτών και τύχης. Σήμερα κάποια δυνατά σουτ του Μακ που ήταν δυνατά δεν μπήκαν για παράδειγμα.»

Για τους Κλάους - Γκολάσα: «O Κλάους προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό και δεν είναι εύκολο να βρει ρυθμό. Σχετικά με τον Γκολάσα πρέπει να πω ότι στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν. Όλα μπορούν να αλλάξουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.