Header Ads

Header ADS

Καμπιάσο: "Είμαστε απογοητευμένοι"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, μετά την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση των "ερυθρολεύκων" με την Άντερλεχτ...

Για το ματς με την Άντερλεχτ: «Η πρόκριση δεν παίχτηκε μόνο σήμερα, ήταν δύο παιχνίδια. Πιστεύω ότι σε αυτό το επίπεδο, να προκριθείς με ένα μόνο γκολ, είναι αδύνατον.»

Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από μία καλύτερη ομάδα; «Δεν πιστεύω ότι έχει καμία σημασία αυτή τη στιγμή, το αν ήταν καλύτερη ή όχι. Πήραν τα αποτελέσματα που έπρεπε να πάρουν. Προκρίθηκαν και πρέπει να το δεχθούμε. Είμαστε απογοητευμένοι, κυρίως για τους φιλάθλους μας. Δεν έχει καμία σημασία αν ήταν καλύτερη ή όχι αυτή τη στιγμή.»

Το καθοριστικό σημείο που παίχτηκε η πρόκριση, ήταν στις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και στα δύο ματς; «Δεν πιστεύω πως υπάρχει μόνο ένας λόγος, για τον οποίο μπορεί να αποκλειστεί ή να προκριθεί μια ομάδα σε ένα τέτοιο επίπεδο. Το σίγουρο είναι, πως σε ένα τέτοιο επίπεδο, θέλεις περισσότερα από ένα γκολ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να θες να προκριθείς, όταν έχεις πετύχει ένα τέρμα σε δύο παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, θα ήταν πολύ καλύτερα αν δεν είχαμε δεχθεί όλα αυτά τα γκολ, σίγουρα θα έπρεπε να είχαμε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες μας και να είχαμε βάλει περισσότερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.