Header Ads

Header ADS

Ρομπέρτο: "Είμαστε πολύ απογοητευμένοι"

Διαβάστε τι δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, για τον αποκλεισμό των "ερυθρολεύκων" από την Άντερλεχτ...

Για το ματς με την Άντερλεχτ: «Πιστεύω πως σε πολλά πράγματα τα πήγαμε καλά σήμερα. Ήμασταν δυναμικοί σε όλο το παιχνίδι. Ξέραμε να αντέχουμε στις δυσκολίες, καταφέραμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στις Βρυξέλλες. Όμως στα τελευταία λεπτά της παράτασης, δεν ήμασταν τόσο συμπαγής όσο θα έπρεπε.»

Για τις χαμένες ευκαιρίες του Ολυμπιακού και για τον τερματοφύλακα της Άντερλεχτ: «Η αλήθεια είναι πως ήταν πολύς καλός στην δουλειά του σήμερα. Η ομάδα μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ήταν πολύ καλή επιθετικά. Όμως εκείνος κατάφερε να αποκρούσει πολλές από αυτές και γι’ αυτό το λόγο του έδωσα συγχαρητήρια μετά το τέλος του παιχνιδιού.»

Για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού: «Ήταν δύο τελείως διαφορετικά πράγματα, η διαδρομή μας στο Champions League με αυτή του Europa League. Παρόλο πως δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League, είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Πιστεύουμε πως κάναμε μια πάρα πολύ καλή δουλειά. Στο Europa League, πιστεύαμε πάρα πολύ σε αυτή τη πρόκριση, είχαμε αυτοπεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε και αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ απογοητευμένοι.»

Πιστεύεις ότι η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι; «Όχι. Πιστεύω πως το γεγονός ότι έπρεπε να ισορροπήσουμε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού σήμερα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πάρα πολύ καλοί και καταφέραμε να αντέξουμε και ότι ήμασταν πάρα πολύ επικίνδυνοι, δείχνει το αντίθετο. Πιστεύω πως αυτή η πρόκριση χάθηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης, όπου εκεί πραγματικά κάναμε λάθη και δεν καταφέραμε να αντέξουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.