Header Ads

Header ADS

Super League 2024-25 | Lamia - Olympiacos | PreGame

Ολυμπιακός
Από την Λαμία θα φιλοξενηθεί το τελευταίο βράδυ του Αυγούστου (Σάββατο 31 Αυγούστου 2024, 19:30) ο Ολυμπιακός για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2024-2025. Διαβάστε το παρελθόν των αναμετρήσεων των δύο ομάδων σε επίπεδο πρωταθλήματος και άλλα ενδιαφέροντα ιστορικά και στατιστικά στοιχεία όπως τα καταγράφει -μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της- η Super League. Σύμφωνα με την προαναγγελία της διοργανώτριας αρχής:

Η Λαμία έπειτα από 13 διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό σε αγώνες πρωταθλήματος εντός και εκτός έδρας, κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της για την κανονική διάρκεια της περσινής Super League.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν συνολικά τέσσερις φορές την περασμένη περίοδο, αφού βρέθηκαν αντίπαλοι και στην διαδικασία των Playoffs, όπου συμμετείχε για πρώτη φορά η Λαμία.

Υπάρχουν συνολικά 18 αναμετρήσεις μεταξύ τους, με τον Ολυμπιακό να έχει 17 νίκες και στις δέκα από αυτές έχει επικρατήσει χωρίς να δεχθεί τέρμα.

Η Λαμία κατάφερε να σκοράρει στα τρία τελευταία μεταξύ τους, στα δύο στην έδρα της και στην τελευταία τους αναμέτρηση που ήταν για τα Playoffs στο στάδιο Καραϊσκάκης.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν επικρατήσει στις επτά από τις οκτώ επισκέψεις τους στη Λαμία και όλες είναι με διαφορετικό σκορ.

Η αναμέτρηση Λαμία - Ολυμπιακός 0-1 στις 26 Αυγούστου 2017 ήταν η πρώτη που έδωσε εντός έδρας η Λαμία στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία και ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα είχε διεξαχθεί το παρθενικό της παιχνίδι στην Super League, η λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη.

Ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί το 2019-20 είχε σημειώσει χατ τρικ στο 4-0 των Ερυθρολεύκων και συνολικά έχει πέντε γκολ σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Λαμία. Τα συνολικά του γκολ, όμως, είναι οκτώ, αφού έχει σκοράρει και τρεις φορές σε αναμετρήσεις τους στο Στάδιο Καραϊσκάκης.

8 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
1 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ
0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΓΚΟΛ: 4-25

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.