Header Ads

Header ADS

Super League 2024-25: Οι αριθμοί της 4ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Διαβάστε όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικά που προέκυψαν από τις επτά αναμετρήσεις της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2024-2025. Το σχετικό κείμενο της διοργανώτριας αρχής στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει:

O Βασίλης Λαμπρόπουλος σκόραρε απέναντι στον Άρη, με τον οποίο είχε σημειώσει και το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Super League. Ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 2012-13 στη Νέα Σμύρνη, με τον Πανιώνιο να επικρατεί με 1-0 των Κίτρινων.

Αυτό ήταν το 8ο τέρμα του Έλληνα αμυντικού σε 146 συνολικά παιχνίδια και όσες φορές έχει βρει δίχτυα δεν έχει ηττηθεί η ομάδα του. Οι Κίτρινοι είναι η πρώτη ομάδα που σκοράρει για δεύτερη φορά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ενώ τα άλλα έξι τέρματα του είναι απέναντι σε Ατρόμητο, Πανσερραϊκό, Βέροια, Κέρκυρα, Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το απόλυτο στα πρώτα τέσσερα του παιχνίδια. Η τελευταία φορά που πέτυχε το 4 στα 4, ήταν το 2018-19 και από τότε έχει σταματήσει το σερί του την 4η αγωνιστική. Το 2019-20 στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1, το 2023-24 στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 και τώρα με τον Παναιτωλικό (0-0).

Η τελευταία φορά που δεν είχε σημειώσει τέρμα στην έδρα του ο Ολυμπιακός, με ομάδα εκτός του BIG-5, ήταν στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, στην λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκείνης της σεζόν. Με ομάδα της Περιφέρειας δεν είχε σκοράρει πάλι στις 27 Νοεμβρίου 2016, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Κέρκυρα 0-0.

Τις 150 παρουσίες με τα χρώματα του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε ο Φώτης Ιωαννίδης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο επιθετικός των Πρασίνων έχει 116 αναμετρήσεις με τους Πράσινους στο πρωτάθλημα, 16 στο Κύπελλο Ελλάδος και 18 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα συνολικά γκολ του με τον Παναθηναϊκό είναι 40 και μοιράζονται σε 30 στο πρωτάθλημα, 3 στο Κύπελλο Ελλάδος και 7 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα πρώτα του γκολ σε επίπεδο Α’ Εθνικής / Super League σημείωσε ο Λεβαδειακός σε εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό. Πριν το ισόπαλο 2-2 του Σαββάτου (14/9) υπήρχαν τέσσερις αναμετρήσεις όπου η ομάδα των Σερρών μετρούσε τρεις νίκες με 1-0 και μια λευκή ισοπαλία.

Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό είναι η πρώτη λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΟΚ έπειτα από 57 αναμετρήσεις που είχαν σημειωθεί τέρματα. Η προηγούμενη φορά ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 στη λευκή ισοπαλία με τον Άρη στην Τούμπα.

Ο Ατρόμητος σημείωσε για πρώτη φορά στην Τρίπολη δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Στις προηγούμενες 26 αναμετρήσεις για όλες τις διοργανώσεις δεν το είχε καταφέρει και μετρούσε 6 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες από τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.