Header Ads

Header ADS

Super League 24-25 | Best Goal 6ης αγωνιστικής ο Manu García

Manu García
Η γκολάρα του Μανουέλ «Μάνου» Γκαρθία Αλόνσο (Manuel "Manu" García Alonso) στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας, που έκρινε το ντέρμπι της συμπρωτεύουσας (ΠΑΟΚ - Άρης 0-1) αναδείχθηκε κορυφαίο (Best Goal) της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2024-2025 συγκεντρώνοντας σχεδόν τις μισές ψήφους στον σχετικό διαγωνισμό της διοργανώτριας αρχής.

Είναι η δεύτερη (και μάλιστα συνεχόμενη) που ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη κατακτά το εν λόγω βραβείο, καθώς το είχε πετύχει και την προηγούμενη αγωνιστική, στο ντέρμπι του Άρη με τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα έξι (όσες και οι αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί) φετινά βραβεία τα μισά (τρία) τα έχουν κατακτήσει παίκτες του Άρη.

Εκτός του (διπλού) βραβείου του Μάνου Γκαρθία, τον τίτλο του Best Goal είχε κατακτήσει και ο Χοσέ Σιφουέντες (José Adoni Cifuentes Charcopa) την δεύτερη αγωνιστική. Αναλυτικότερα η Super League γνωστοποίησε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από την ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Best Goal της έκτης στροφής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:

1) Μάνου Γκαρθία (ΠΑΟΚ - Άρης) 48,97%
2) Παναγιώτης Δεληγιαννίδης (Λαμία - Πανσερραϊκός) 36,02%
3) Αγιούμπ Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός - Ατρόμητος) 9,42%
4) Φιλίπ Μπαΐνοβιτς (ΟΦΗ - Παναιτωλικός) 5,10%
5) Ελία Τζιάνι (Βόλος - Καλλιθέα) 0,26%
6) Ζούνιορ Μεντιέτα (Βόλος - Καλλιθέα) 0,23%

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από rami_ba. Από το Blogger.